It is currently 24 May 2013, 05:20

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: 25 Jan 2009, 22:09 
Maruti amateur

http://timesofindia.indiatimes.com/Busi ... 960958.cms

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 10:11 
Administrator

Kazem ja da ti imas veze sa Indijcima, lepo sto se vracaju na Evropsko trziste, Zoki iz FFB-a mi skoro rece da ce mozda krenuti da se uvozi M800 ako drzava odobri neke stvari.Bilo bi to lepo, no videcemo mada ja mislim da M800 mozemo da zaboravimo sto se tice uvoza.

Sto rece VelikiMrmot Maruti 800 TDI (Tako Dobro Ide)
Bolje vrabac u ruci nego dihtung na grani :)

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 16:16 
Maruti expert

Utesno je to sto Mile (Jap star) kaze da nasi prvi modeli imaju vise japanskih nego indijskih delova i da si mnogo bolji od novih.

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 16:47 
Administrator

To je istina, jako kvalitetna prva ugradnja 91, nekada je bolje ugraditi polovan deo nego nov.
Vec za novije modele nemam iskustva.

Sto rece VelikiMrmot Maruti 800 TDI (Tako Dobro Ide)
Bolje vrabac u ruci nego dihtung na grani :)

Profile  

Post subject: Re: delovi i kvalitet
PostPosted: 26 Jan 2009, 19:15 
Maruti expert

Za stari i novi tip su isti delovi mehanike osim dodatnog MPI ubrizgavanja sto se tice delova prve ugradnje delovi su isti nema tu bolji i losiji maruti od 1984 pa do danas mehanika je ista a karoserija je druga prica a Mile sto kaze da su bolji delovi na modelu iz 1991 to je samo njegovo neznanje ili foliranje tek da nesto kaze.,ja se potpuno slazem i tvrdim da novi delovi koji se prodaju po radnjama za marutija nista nevaljaju u to sam se uverio vise puta i preporucujem da je bolje u nekim situacijama kupiti polovan deo nego nov.

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 20:43 
Maruti expert

Antonac wrote:
Za stari i novi tip su isti delovi mehanike osim dodatnog MPI ubrizgavanja sto se tice delova prve ugradnje delovi su isti nema tu bolji i losiji maruti od 1984 pa do danas mehanika je ista a karoserija je druga prica a Mile sto kaze da su bolji delovi na modelu iz 1991 to je samo njegovo neznanje ili foliranje tek da nesto kaze.,ja se potpuno slazem i tvrdim da novi delovi koji se prodaju po radnjama za marutija nista nevaljaju u to sam se uverio vise puta i preporucujem da je bolje u nekim situacijama kupiti polovan deo nego nov.

nisi lepo razumeo ne kaze on da su NEKVALITETNI nego da je na starijim serijama vishe bilo JAPANSKIH delova nego shto je sada kada je ta vecina INDIJSKA

1. Maruti 800 2. Honda Civic 1.5 DX 3. Honda Civic EG B16A1 4. Honda Civic EG 1.5 TUNED 5. Honda Civic EJ9 1.4IS 6. Honda Civic EG6 VTi 7.Honda Civic EJ1 Coupe SOHC VTEC 8. Honda Civic EG8 SEDAN 9. Honda Accord 2.0i ES 10. Honda Civic ED4 1.6 PROJECT

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 21:10 
Maruti expert

slazem se sa zlim mudro zbori a i sa jocom sam pricao pre neki dan potvrdio je isto i kaze da ima dosta reklamacija na nove delove i preporucuje polovne

Profile  

PostPosted: 26 Jan 2009, 22:54 
Maruti expert

Dobro sam razumeo nego vi niste pazljivo citali.,od 1984 do 2006.,i dalje, novi delovi mehanike na fabrickoj ugradnji su potpuno identicni inace vecinski vlasnik je maruti sa 51% dok je suzuki 49% sto znaci da je do 2006.,i dalje oko 50% delova kojih se ugradjuju u vozila m-800 i ostale direktno iz Japana a ostalo licenca. :evil:

Profile  

PostPosted: 27 Jan 2009, 01:01 
Administrator

:lol: Dakle,da rezimiramo...ciji god da su delovi na njemu ja im skidam kapu!O takvim delovima Zastava moze samo da ima vlazne snove!Kolega kupio domaci auto sa stranim motorom (kvazimodo od yuga sa peugeotovim motorom) i muku muci da remontuje ili nabavi anlaser koji jede venac zamajca!Neko govno od anlasera koje prave rumuni i nigde nema da se kupiStandardni Iskra anlaser je nekoliko santimetara duzi od ovog i nemoze da se montira...znaci samo taj kratki!O ostalim budalastinama necu ni da pricam!
Sta je poenta ove price...bili nasi delovi indijski ili japanski,traju bar tri puta duze nego ovi na yugu...sto je meni licno dovoljan razlog da dobitnu kombinaciju netreba menjati! :roll:7

Profile  

PostPosted: 27 Jan 2009, 09:25 
Maruti expert

Bato slazem se sa tobom ali uvek postoji ono ali? mislim da si me bar ti razumeo u poruci pricamo o kvalitetu dalova na m-800 iz 1991 kazu da su delovi vecinom tada bili japanski i dobrog kvaliteta vi vozite m-800 iz tih godina i to dokazujete tako., ja vozim m-800 iz 2003., i kazem da na mom svakom drugom delu na motoru imam utisnuto made in japan ili nalepnicu japan sta to znaci? To znaci da su da su delovi od samog pocetka 1984 do 2006.,i dalje jednako dobrog kvaliteta nema tu bolja i losija serija m-800 je m-800. u ostalom bilo kako bilo ja cu moj m-800 voziti i dalje o prodaji nerazmisljam tek je na 145.000 km. :roll:6

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours