Juce sam pricao sa Gvozdenom kako bih trebao da odem do caleta i malo mu ispreturam kucnu arhivu i nadjem novinske clanke,oglase i ko zna sta jos od kako se Maruti poceo prodavati u Srbiji!Jedino sto nisam znao je sta je od sakupljenog materijala opstalo,posto je to u principu gomila sada vec bezvredne hartije.....I nebilo mi tesko danas i uspem da iskopam jedan deo "necega" sto sam skupljao jos kao tinejdzer koji je redovno pratio tadasnje novotarije na polju auto industrije....Stomak me je zaboleo od smeha kada sam video bon za gorivo,garantni list (vrlo azuran),oglase po novinama u deutch markama,razne servise od kojih mozda jedan opstao i razna cudesa koja sam za sada uspeo da iskopam!Posto nemam kuci skener,slikao sam aparatom pa kad pocnem da radim ovo sve ide pod skener!Zasad ovoliko,a kad nadjem ostatak i njega pustam u javnost....

Clanak je jako lepo napisan,samo ima mali propust u tehnickim detaljima (vesanje pozadi-lisnata opruga)...neka me neko ispravi ako gresim,ali mislim da i novi model ima isto vesanje kao i stari model sa krutom osovinom,oprugama i uljnim amortizerima!