It is currently 04 Sep 2010, 22:32

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Ima nas još
PostPosted: 25 Jul 2010, 12:11 
Maruti expert

First name: Vladimir
antispam: No
dobro, moj auto je stariji ali jako puno konja 150ks sa PGM-FI sistemom plus VTEC, znachi vrlo zahtevna mashina shto se tiche napajanja pogonskim agregatom. E sad, ja sam bio stvarno skeptik i planirao sam sekvent sebi da ubacim ali me je drugar koji radi ugradnju plina odvratio uz opkladu da ce ovo funkcionisati bez ikakvih problema, i eto, na kraju se ispostavilo da funkcionishe... Josh sam se i potezao sasvim lepo vuche!

Profile E-mail  

PostPosted: 25 Jul 2010, 14:04 
Maruti expert

First name: Zoran
Sve je to ok, ja sam za jeftinije varijante jedino sto me koci to su te dizne one kad se zapuse to je muka posle jer se moraju skinuti za ciscenje ili zamenu a kada se skinu i prilikom namestanja trebaju se zameniti diht gumice a njih nema u prodaji niti su ikada bile i jos treba se resetovati komp.jer ce se lampica cek- engine upaliti a niko kod nas nema program za resetovanje marutija provereno :!: ipak bi voleo da vidim kod vladana na MPI kako radi taj uredjaj :mrgreen:

Profile E-mail  

PostPosted: 25 Jul 2010, 14:29 
Maruti amateur

First name: vladan
Antonac,savetujem da prvo proveriš u Vinči,Mašinskom ili u amss da li MORA sekvent.Ako mora džaba priča šta je bolje,a ako ne mora-g-din Cevke(koji se ovim bavi ceo život) garantuje da sa ovim sistemom kao kod mene neće biti problema.

Profile E-mail  

PostPosted: 25 Jul 2010, 21:25 
Maruti expert

Ok.,stvar je proverena sa sistemom nece biti problema ali sa diznama hoce posle izvesnog vremena samo cemo mi pucati po dzepu a ne strucnjaci koji savetuju i garantuju ja od toga nemam vajde, ali videcemo kazem nije problem ugraditi vec zelim videti kako to cuci kod tebe ili kod jos nekog marutija sa MPI. :roll:2

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 19:51 
Maruti amateur

Image
PLIN,TRI OSOBE I 450 LITARA PRTLJAŽNIKA
Image
Primetio sam da skoro niko na srednjoj konzoli nije iskoristio prostor iza natpisa-maruti.Dakle,pločica se jednistavno izvadi i sad imaviše načina da se iskoristi taj prostor.Ja sam uzeo parče kože širine otvora i dužine 25 cm i jednostavo ga zalepio na''pod'' i ''plafon'' otvora.Tu ostavu koristim za cd-ove,naočare i sl.TAKODJE PREPORUČUJEM UGRADNJU NASLONA ZA RUKE KOJI U SEBI IMA OSTAVU ZA STNICE.Cena mu je 1500-2000 din.
Image

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 23:05 
Maruti expert

Svidja mi se pozicija boce i sama boca ali dali si video kod sase kako je on ugradio :?: boca je umesto rez.tocka tako da dobija prazan gepek a isto koristi sprej za gume.,ja ako ugradim bice kao kod sase s tim sto cu na levi ili desni naslon usrafiti rez.tocak i iseci policu po profilu rez.tocka ja nevolim sprej za krpljenje guma.,stvar je ukusa :geek:

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Jul 2010, 11:32 
Maruti amateur

Slažem se da je nešto praktičnije kada je boca na mestu rez.točka,ali kada sam ja ugradjivao plin tu bocu je bilo teško naći,tj.trebao sam čekati mesec dana,što mi nije odgovaralo.Na kraju,sobzirom na gomilu sitnica koje sam složio na mesto rez.točka,a inače bi morale biti u gepeku-dodje mu na isto.Usput,da li neko zna kako stoji stvar sa zamenom volana?Mislim na one univerzalne volane koji se mogu naći u prodaji.Antonac-u kom delu grada živiš?

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Jul 2010, 11:49 
Maruti expert

Volan se lako skida sto se tice sportskog volana sa buvljaka od 35e svi su falicni jer im glava ima preveliki luft ili premali kako koja pa se mora budziti a i zica za sirenu nije kako treba pa sirena nece raditi., mogu odgovarajuci volani da se nadju ali i kostaju vise.,sitnice u prostoru rezervnog tocka pogotovo krpe itd.,skupljaju vlagu tako da su uvek vlazne i gepek pocinje da rdja,desavalo se to kod mene, ja sam kod sajma,a ti?

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Jul 2010, 12:36 
Maruti amateur

Otkud vlaga u gepeku?Nešto tu ne dihtuje :roll:7 .Ja živim u Sremčici ali sam svaki drugi dan u Žarkovu te bi.možda, mogli organizovati tu kaficu na B.brdu?

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Jul 2010, 21:19 
Maruti expert

Sve dihtuje nego se jednostavno znoji gepek odozdo greje auspuh a iznutra hladi gepek i eto :roll:4 sutra se nadjemo ili kod tebe ili negde na brdu pa bla,bla i taman da padne jedno dva slikanja da bar malo zazivimo i obogatimo ovaj forum jer nesto slabo funkcionise :?:

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour