It is currently 07 Sep 2010, 06:32

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: GPS
PostPosted: 28 Sep 2008, 10:31 
Maruti expert

First name: Vladimir
antispam: No
wecina ljudi u swetu danas swoj ziwot za wolanom i ne moze da zamisli bez GPS uredjaja. Naime, gps uredjaji wam danas znatno olakshawaju washe kretanje ubrzawaju put do washeg cilja i samim tim chine wash ziwot lakshim! Kako? Otishli ste prwi put u neki grad automobilom i sada ne znate shto je i normalno kuda i kako stici do odredjene tachke, zato su tu GPS uredjaji u koji unesete wash cilj i on was jednostawno nawodi do istog. Wrlo pametne stwari! E sad danas mozete naci i mobilne telefone sa GPS uredjajima tako da je to wec postao standard ali se treba odluchiti shta uzeti, mobilni da ima gps ili gps standard u kolima. Ja bi lichno uzeo mobilni koji poseduje GPS. Zashto? Zato shto ce te mobilni uwek poneti sa wama i manje su shanse da wam neko obije kola i uzme modul

Profile E-mail  

Post subject: Re: GPS
PostPosted: 28 Sep 2008, 10:32 
Maruti expert

Ewo i nekih slika GPS uredjaja npr owaj je POCKET PC sa gps nawigacijom
Image
a ewo i samo nawigacije
Image
(navigacija Packard Bell Compaseo 400,touch screen 3.5 inch,SD/mmc SLOT 512MB,mp3 player,pregled slika,integrisana antena,cd sa kartama evrope,uputstvo,auto punjac,usb kabl)

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Sep 2008, 10:33 
Administrator

First name: Božo
Pre nekih mesec dana sam isao sa kolegom i njegovom zenom u Novi Sad kod sada vec bivseg ponosnog vlasnika marutija,Sepelja koga ujedno i pozdravljam ovim putem!Navalio kolega da kupi marutija pa bog...i crci i puci!Sve ovo izgleda kao sasvim obicna prica oko kupovine kola ali nije!Vodio nas gps uredjaj Blue Panther sa vrlo eroticnim zenskim glasom sa hrvatskog govornog podrucja!Nisam se davno tako zezao...on vozi,ja drndam gps,a njegova zena crkava od dosade na zadnjem sedistu!Jedini je problem sto smo imali staru mapu u uredjaju pa smo promasili dva skretanja inace je uredjaj izuzetno praktican i ima moju apsolutnu preporuku ako se neko lomi dali da ga kupi!Najveca fora je bila na ulazu u Novi Sad na semaforu...sedimo mi u Lanceru i ja drndam iz ruke gps,a pored nas dvoje u nekoj nadrkanoj bembari vriste od smeha....onaj ima na tabli gps velicine bilborda,tako da sam se i ja nasmejao...doduse znatno kiselije!Znaci da rezimiramo...ko kupi,nije pogresio!

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Sep 2008, 10:34 
Maruti expert

heh pa mrmi koj ce ti moj welichine bilborda majke ti? pa i sa tim manjim isto stizesh tamo gde si se uputio znachi radi poso :mrgreen:

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Sep 2008, 10:34 
Maruti professional

First name: b
mislim da je dobra ideja iskoristiti ako imate mob koji podrzava symbian, kupis samo gps modul(bluetooth) i skines mape i imas najjeftiniji gps za kola.

Profile  

PostPosted: 26 Aug 2010, 23:22 
Maruti amateur

First name: Bojan
Da oživim ovu temu - da se složim sa kolegom gore, imam Garmin softver na telefonu Nokia 5800, koji ima integrisani GPS modul. Radi odlično, i mada ne ubode uvek najkraću rutu, sa velikom dozom pouzdanosti će vas dovesti od tačke A do tačke B. Ali, ako se koristi više, dobro je imati držač za telefon (onaj koji se lepi za šoferku, recimo), i punjač za kola, jer GPS modul mnogo troši bateriju.

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour