It is currently 07 Sep 2010, 06:11

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Skup
PostPosted: 25 Jul 2010, 21:19 
Maruti expert

First name: Zoran
Vladane vidim da si covek od akcije nema koliko puta nisam pominjao i davao predloge za skup ali nevredi ljudi su prezauzeti a i vecina njih nevozi vise marutije samo se dopisujemo poslednji skup je bio u maju prosle godine i to je to ja bi voleo da se bar mi pojedinci kojima je zaista stalo da se okupimo nema nas puno ali vredelo bi pokusati ja sam za :-P

Profile E-mail  

PostPosted: 26 Jul 2010, 14:05 
Maruti amateur

First name: vladan
antispam: No
A da probamo ovako-Ti.Antonac,predpostavljam imaš telefone nekih članova.Predlog-Zovneš par ljudi i predložiš recimo 21 avgust na bilo kom mestu u Srbiji.Ako je reč o Beogradu pored Ade ,Košutnjaka,Avale ima i super mesto na jezeru u Barajevu.U svakom slučaju ako pristanu još dvoje-troje,nalazimo se.Naravno,poziv objavimo na forumu pa ko još došao-dobro došao.Meni odgovara svaka varijanta mesta i datuma.A VI,ostali drugari,razmislite koliko to zanimljivijih stvari imate da radite baš tog dana od recimo roštilja i druženja sa ljudima koji ,verovatno,nisu loši čim voze ili vole Marutance.

Profile E-mail  

PostPosted: 26 Jul 2010, 14:23 
Maruti expert

Vladane ja sam uvek bio i ostao za skup.,nemam nameru po na osob da ikog zovem i dozivam jer samo sam na svojoj steti kome je stalo da se organizuje skup docice.,u ostalom sva desavanja su ovde na forumu tako mozemo sve ovde da dogovorimo kao prosli put pa ko hoce nek izvoli <klik< predlagao sam Zlatibor,Slankamen,Adu,Kosutnjak.,odrzali smo izglasanu Avalu , za ovaj skup sam pozivao u maju,junu,julu,niko nista da predlozi tako da cu ostaviti da vecina odluci o skupu :mrgreen:a mi pojedinci mozemo uvek da se nadjemo negde na fafici :-P

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 13:54 
Maruti amateur

OK.Može i tako.Nadam se samo da je ta "FAFICA"-kafica :roll:13 :lol: .Pitam se prati li ovaj forum još neko sem nas dvojice?Usput,šta bi sa prodajom tvog Marutija?

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 22:57 
Maruti expert

Da,kafica desavaju se greske ,sto se tice prodaje mog marutija kad bolje razmislim za sada se nekvari vozim ga i dalje ako bi mi neko izbrojao 3000e sto da ne :roll:17

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Jul 2010, 18:23 
Maruti expert

Za svaku pohvalu, danasnje upoznavanje sa marutistom Vladanom i razmena utisaka sa raznim iskustvima, takodje ugradjen plin u njegov MPI izgleda ovako <what>
Image

Image

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Jul 2010, 23:22 
Maruti expert

First name: Sasa
Ova ugradnja nije dobro odradjena....mesac plina je morao biti skroz kod usisne grane!!!

Ako dodje do samzapaljenja i detonacije sto je kod ovog sistema cest slucaj bice veoma lose!

Profile E-mail  

PostPosted: 30 Jul 2010, 14:22 
Maruti amateur

Kolega Sale.Instalaciju je ugrdjivao inženjer sa Maš.fakulteta koji se time bavi ceo život.Atest sam radio u Vinči,gde vraćaju za svaku sitnicu.Čin imi se da je dovoljno.Jedina zakonska odredba za poziciju mešača je-više od 20 cm. udaljenost od izduvne grane.Što se tiče eventualne detonacije -to nije plamen već pritisak koji u ovom slučaju izlazi kroz posebnu gumicu na mešaču u prostor bez obzira gde se mešač nalazio.Ja u kolima svakodnevno vozim dete pa ,valjda, veruješ da se ne bih zezao sa tim stvarima.Ja nisam ekspert u tim stvarima,ali znam ko jeste-G.din Cevke(gore pomenuti) koji je raspoložen da zainteresovanima pobliže objasni problematiku.NJegov telefon je 062-295-391.
Da li se varam ili je tvoj Maruti onaj ''novi'' metalik plavi? :roll:5 Daj piši o iskustvima u vožnji da se malo podsetimo kakvi su bili naši Marutanci dok su učili da hodaju :lol:

Profile E-mail  

PostPosted: 30 Jul 2010, 18:29 
Maruti amateur

Antonac wrote:
Za svaku pohvalu, danasnje upoznavanje sa marutistom Vladanom i razmena utisaka sa raznim iskustvima, takodje ugradjen plin u njegov MPI izgleda ovako <what>
Image

Image

Hvala za savet u vezisajle gasa.Mnogo je bolje :roll:6

Profile E-mail  

PostPosted: 30 Jul 2010, 22:34 
Maruti expert

First name: Sasa
plecic wrote:
Kolega Sale.Instalaciju je ugrdjivao inženjer sa Maš.fakulteta koji se time bavi ceo život.Atest sam radio u Vinči,gde vraćaju za svaku sitnicu.Čin imi se da je dovoljno.Jedina zakonska odredba za poziciju mešača je-više od 20 cm. udaljenost od izduvne grane.Što se tiče eventualne detonacije -to nije plamen već pritisak koji u ovom slučaju izlazi kroz posebnu gumicu na mešaču u prostor bez obzira gde se mešač nalazio.Ja u kolima svakodnevno vozim dete pa ,valjda, veruješ da se ne bih zezao sa tim stvarima.Ja nisam ekspert u tim stvarima,ali znam ko jeste-G.din Cevke(gore pomenuti) koji je raspoložen da zainteresovanima pobliže objasni problematiku.NJegov telefon je 062-295-391.
Da li se varam ili je tvoj Maruti onaj ''novi'' metalik plavi? :roll:5 Daj piši o iskustvima u vožnji da se malo podsetimo kakvi su bili naši Marutanci dok su učili da hodaju :lol:

Nije problem u tih 20cm od izduvne grane vec to sto mesac mora biti skroz na usisnoj grani!
Kada dodje do detonacije sva plasticna creva od filtera za vazduh se razlete a nece exsplodirati motor...
Jedini validni cenjeni i pravi poznavaoci problematike gasa u Srbiji su majstori Dora iz N Sada i Ivan Rasic iz Beograda/sve se oko toga mzes kod njih raspitati mada je najbitnije da ti auto na gas ok ide....

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC + 1 hour